De Haarvriendelijke kapper

IMCA JANSEN

Kapster / ambulant kapster

Ik ben Imca Jansen en woon in Eindhoven. Ruim 30 jaar geleden begonnen aan mijn opleiding als kapster.

Na een lange periode in loondienst bij meerdere kapsalons zocht ik een nieuwe uitdaging.  Als kapster met een salon aan huis kan ik nu op mijn eigen manier werken en de tijd voor de klanten nemen.

Als extra toevoeging werk ik op Maandag en Donderdag in het Verzorgingstehuis Peppelrode op verschillende afdelingen. Ik vind het super leuk en zeer dankbaar werk om te doen.


Met veel plezier volg ik continue cursussen en trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste kleuren en trends. Ook mijn vaardigheden als kapster wil ik blijven verbeteren. 

In 2021 heb ik met succes de cursus "De Haarvriendelijke Kapper" afgerond. Hierdoor mag ik me deskundig noemen op het gebied van mensen met huid- én haarproblemen. Mensen met en PPD - allergie - gevoelige huid na het verven-kan ik met een plantenkleuring/ natuurlijke kleuring wel kleuren. Ik werk ook alleen met hoogwaardige natuurlijke producten. Oa Rodoplhe & Co en Zenz. 

Mijn werkgebied is regio Eindhoven en omliggende randgemeenten.